1-1 Oliver Oliveros (Martin Jönsson) 5 min
2-1 Anders Nilsson (Martin Jönsson) 52 min
3-2 Anders Nilsson (Sebastian Lindahl) 61 min
4-2 Andreas Jönsson (Robin Mårtensson) 66 min
5-2 Sebastian Lindahl (Andreas Jönsson) 77 min
6-2 Mattias Jönsson 81 min
6-3 82 min

Varningar

Tredje raka segern i en match med tennissiffror mot Skansen. Men det började inte så bra. I den 3:e minuten missar Mattias Jönsson en passning runt mittlinjen och en Skansenspelare trampar iväg mot ÖTs straffområde. Där stöter han på Nicklas Mattsson som tyvärr halkar i vändningen så att Skansenspelaren helt fri med Andreas Sonesson kan slå in 0-1. Men ÖT kontrar blixtsnabbt. I den 5:e minuten slår Martin Jönsson en bra högerhörna som Oliver Oliveros lobbnickar i mål till 1-1. Detta var Olivers andra mål i träningsmatcherna. I den 8:e minuten slår Martin Jönsson en underbar genomskärare till Robin Mårtensson som blir hyfsat fri med målvakten men Robins skott går dessvärre i burgaveln. I den 18:e minuten snurrar Oliver Oliveros upp ett par Skansenförsvarare men Olivers avslut går precis utanför stolpen där Anders Nilsson nästan hinner upp och hade kunnat slå bollen i öppet mål. I den 38:e minuten slår Robin Mårtensson en fin framspelning till Oliver Oliveros som löpt sig fri men Oliver kommer i dålig vinkel och avslutet går rakt i bröstet på målvakten. I den 43:e minuten kommer mittbacken Nicklas Mattsson runt fint på högerkanten och han slår ett fint inlägg som Mattias Jönsson sånär kan peta in. 1-1 i paus och vi kom inte riktigt rätt på mitten. Två byten görs i pausen och andra halvlek inleds klart bästa av ÖT. I den 47:e minuten slår Martin Jönsson en fin boll på ytan bakom Skansens backlinje och Sebastian Lindahl gör en fin löpning. Tyvärr kommer Sebastian ur vinkeln och avslutet räddas av målvakten. I den 52:a minuten slår Martin Jönsson ett patenterat "Martin Jönsson inlägg" och Anders Nilsson når högst och nickar säkert in 2-1. Detta var Anders andra mål i träningsmatcherna. Två minuter senare slår Andreas Sonesson en dålig inspark och efter lite slarv i ÖT försvaret fäller Johan Revesz Skansenanfallaren och domaren pekar på straffpunkten. Skansenspelaren gör inget misstag och 2-2 är ett faktum. Kvitteringen gör att ÖT rycker upp sig ordentligt och trampar på framåt. I den 61:a minuten slår Martin Jönsson ett nytt fint inlägg som Sebastian Lindahl når på bakre stolpen och Sebastian spelar på ett tillslag bollen diagonalt genom Skansens straffområde där Anders Nilsson fri dyker upp och kallt placerar in 3-2. Detta var Anders tredje mål i träningsmatcherna. I den 66:e minuten slår Robin Mårtensson en fin genomskärare till inbytte Andreas Jönsson som från 16-meters får på en kanonträff på halvvolley som går rakt upp i krysset via ribban in i mål till 4-2. Årets mål redan utsett? Detta var Andreas första mål i träningsmatcherna. I den 73:e minuten spelar Philip Marklund Anders Nilsson fri men Anders skott går över. I den 77:e minuten har Skansen hörna. Andreas Sonesson fångar upp bollen och kastar bollen snabbt ut till högeryttern Andreas Jönsson. Andreas slår en fin genomskärare till Sebastian Lindahl som kommer ensam med målvakten och Sebastian gör inget misstag utan placerar behärskat in 5-2. Detta var Sebastians första mål i träningsmatcherna. I den 81:a minuten kommer bollen ut till högerbacken Mattias Jönsson utanför Skansens straffområde och Mattias driver bollen inåt i banan och skjuter ett bra vänsterskott som smiter in i mål till 6-2 för ÖT. Detta var Mattias andra mål i träningsmatcherna. I den 82:a minuten tappar ÖT markeringen och en fri Skansenspelare kan slå in slutresultatet 6-3. I den 87:e minuten har Sebastian Lindahl ett nytt friläge framspelad av Philip Marklund men Sebastians skott går utanför. Bäst i ÖT-Smygehuk FF idag var nog mittbackarna Michael Nilsson och Nicklas Mattsson. I nästa match väntar Dalby GIF borta lördagen den 27:e februari klockan 13:00.